Politika e Privatësisë

Publikuar më 8 Maj 2023

1. Njoftim

Mirë se vini në Politikën e Privatësisë të blejlikes.al website. Ky dokument përshkruan praktikat tona lidhur me marrjen, përdorimin dhe mbrojtjen e të dhënave personale të tua kur ndërvepron me faqen tonë.

2. Informacioni i Mbledhur
2.1 Informacion Personal

Për të ofruar shërbime të personalizuara, mbledhim të dhëna personale si emrin, adresën e emailit, adresën fizike, numrin e telefonit dhe detajet e pagesës. Mund të mbledhim gjithashtu informacion demografik si mosha, gjinia dhe interesat për qëllime kërkimore dhe statistikore.

2.2 Informacioni i Përdorimit

Secili herë që vizitoni faqen tonë, automatikisht mblidhim informacione si adresa e IP-ut, lloji i shfletuesit, sistemi operativ, URL-të referuese, pamjet e faqeve dhe kohëzgjatjen e përdorimit. Ky informacion na ndihmon të kuptojmë sjelljen e përdoruesit dhe të përmirësojmë faqen tonë.

3. Përdorimi i Informacionit

Përpunojmë të dhënat tuaja për të ofruar dhe përmirësuar shërbimet tona, personalizuar përvojën tuaj dhe komunikuar me ju rreth ofertave tona. Informacioni juaj mund të përdoret gjithashtu për kërkim brenda kompanisë, zgjidhjen e problemeve dhe parandalimin e mashtrimit.

Informacioni juaj personal nuk shitet, nuk jepet me qira, ose nuk ndalet me palë të treta, përveç ofruesve të shërbimeve që ndihmojnë në ofrimin e shërbimeve tona. Sigurojmë që këto ofrues të respektojnë standarde të ngjashme të mbrojtjes së të dhënave. Informacioni mund të zbulohet gjithashtu kur kërkohet nga ligji ose për të mbrojtur të drejtat tona.

4. Siguria e Informacionit

Ne përdorim masat e avancuara të sigurisë për të mbrojtur të dhënat tuaja nga hyrjet e paautorizuara dhe përdorimi i padëshiruar. Megjithatë, asnjë sistem nuk është plotësisht i sigurt; kështu që nuk mund të garantojmë sigurinë absolute të të dhënave tuaja, sidomos gjatë transmetimit.

Megjithatë, ju lutemi vini re se asnjë sistem i sigurisë nuk është plotësisht i pacënueshëm, dhe transmetimi i informacionit mbi internet nuk është i plotësisht i sigurt. Prandaj, nuk mund të garantojmë sigurinë absolute të të dhënave tuaja personale.

5. Politika e Cookies

Ne përdorim cookies dhe teknologji të ngjashme për të përmirësuar funksionalitetin e faqes tonë të internetit dhe për t'ju ofruar një përvojë të personalizuar. Duke përdorur faqen tonë, ju pranoni përdorimin e cookies sipas Politikës së Cookies tonë.

6. Lidhje me Faqet e Internetit të Palës së Tretë

Faqja jonë mund të përmbajë lidhje me faqe të treta që nuk janë në pronësi ose nën kontrollin tonë. Kontrollo lidhjet, tools, free trials ose artikuj . Ne nuk marrim përgjegjësi për praktikat e privatësisë të këtyre faqeve, dhe rekomandojmë leximin e politikës së privatësisë së çdo faqeje që vizitoni.

7. Të Drejtat Tuaja të Privatësisë

Ju keni të drejtën të kërkoni qasje në informacionin personal që mbajmë për ju, ta korrigjoni, përditësoni ose fshini atë në përputhje me dispozitat ligjore të aplikueshme. Për të ushtruar këto të drejta, ju lutemi kontaktoni me ne përmes informacionit të kontaktit të dhënë më poshtë.

8. Modifikimet në Politikën e Privatësisë

Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar ose përditësuar këtë Politikë të Privatësisë në çdo kohë pa njoftim paraprak. Çdo ndryshim do të publikohet në këtë faqe, dhe përdorimi i vazhdueshëm i faqes sonë pas publikimit të ndryshimeve do të konsiderohet si pranimi i këtyre ndryshimeve.

9. Kontakt

Për çdo pyetje ose shqetësim lidhur me këtë Politikë të Privatësisë, ju lutemi kontaktoni me ne përmes faqes së kontaktit të disponueshme në faqen e internetit.