FAQ (Pyetje të Bëra Në Mënyrë Rregullt)

Ne kemi prioritet ofrimin e një eksperience të lehtë për përdoruesin, duke pasqyruar thjeshtësinë e platformave të njohura të mediave sociale. Mjetet tona për fitimin e ndjekësve janë projektuar me kujdes për lehtësinë e përdorimit. Megjithatë, ndërfaqja jonë e përdoruesit është vetëm një nga shkaqet e shumta për të zgjedhur shërbimet tona. Ja pse dalim në vëmendje: Rëndësi ka Siguria Juaj: Kurrë nuk kërkojmë informacione të ndjeshme si fjalëkalimet. Shërbimet tona ofrojnë një mjedis të sigurt, duke siguruar që nuk ka rreziqe për hakerim ose aktivitete të paligjshme. Masat e Sigurisë të Avancuara: Siguria është parësore. Sistemet tona operojnë nën protokollet më të rrepta të sigurisë, duke siguruar që të gjitha të dhënat janë të koduara dhe të mbrojtura. Mbështetje Gjithmonë në Dispozicion: Jemi këtu për ju 24/7. Nëse hasni ndonjë problem ose keni nevojë për ndihmë, ekipi ynë i mbështetjes është në dispozicion për t'ju ndihmuar në çdo kohë. Çmimet e Arsyeshme: Ne ofrojmë çmime konkurruese pa kompromis në cilësi. Shërbimet tona janë miqësore me buxhetin dhe të përshtatura për të përmbushur nevojat tuaja. Zgjidhni ne për një eksperiencë të padukshme dhe të sigurt në rritjen e pranisë suaj në mediat sociale.

Absolutisht, është e sigurt të blini pëlqime dhe ndjekës nga ne. Ne kemi prioritet dorëzimin e llogarive të vërteta dhe aktive për të siguruar sigurinë e profileve tuaja në mediat sociale.

Së zakoni, ju do të filloni të shihni pëlqime dhe ndjekës brenda 24 deri në 48 orë pas blerjes suaj, me porosi më të mëdha që mund të duhen pak më gjatë. Për porosi më të mëdha, mos u shqetësoni, ne do t'uk dorëzojmë gradualisht çdo ditë deri në përfundim.

Instagram, TikTok dhe Facebook kufizojnë qasjen në profilet e fshehura, kufizuar ndjekjen vetëm për përdoruesit e lejuar. Prandaj, ne kërkojmë qasje të përkohshme për të siguruar dorëzimin e shërbimeve tona pa problem. Mos u shqetësoni, mund ta ktheni llogarinë tuaj në statusin e fshehur pas kësaj, duke mbajtur parametrat e privatësisë të dëshiruar.

Kur investoni në shërbimet tona, mos u shqetësoni, do të merrni ndjekës të synuar, autentikë dhe të angazhuar që do të përmirësojnë shikueshmërinë tuaj dhe do të sigurojnë që investimi juaj të kthehet. Konsiderojini ne destinacionin tuaj kryesor për blerjen e ndjekësve të Instagram/TikTok/Facebook.

Mund të lidheni lehtësisht me ekipin tonë të mbështetjes për klientë 24/7. Thjesht na kontaktoni përmes emailit ose përmes formularit të kontaktit në faqen tonë të kontaktit në uebfaqe. Jemi këtu për t'ju ndihmuar me çdo pyetje ose shqetësim që mund të keni në lidhje me porosinë tuaj.

Ndërsa synojmë të ofrojmë shërbime të jashtëzakonshme, rimbursimet nuk janë një politikë standarde. Nëse porosia juaj nuk ka nisur brenda 5 ditëve të punës ose për arsye specifike, ju lutemi na kontaktoni për të diskutuar shqetësimet tuaja. Kërkesat për rimbursim vlerësohen në bazë të rastit për të siguruar kënaqësinë e klientit.

Po, shërbimet tona i shërbejnë të dheve personale dhe biznesit në Instagram, Facebook dhe TikTok.

Jo, kurrë nuk kërkojmë fjalëkalimet e llogarisë suaj në media sociale. Ne kërkojmë vetëm emrin tuaj të përdoruesit ose URL-në për të dorëzuar pëlqime dhe ndjekës në mënyrë të sigurt. Shënim: Ju lutemi sigurohuni që llogaria juaj të jetë e vendosur në shikueshmërinë publike.

Ne ofrojmë një gamë të ndryshme opsionesh të përshtatshme pagesash për të akomoduar nevojat tuaja. aktualisht, ne pranojmë kartat kreditit/dëbit (Visa, Mastercard, American Express), PayPal, Apple Pay dhe Google Pay. Përveç kësaj, ne vazhdimisht po eksplorojmë metoda të reja pagese për të përmirësuar eksperiencën tuaj të blerjeve. Nëse keni preferenca specifike të pagesës ose pyetje, ndihuni të kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes për klientë për ndihmë.