A keni ndonjëherë dëshiruar të ruani videove në Instagram për t'i ndarë ose t'i shikoni më vonë? Mos kërkoni më larg, sepse kemi pikërisht mjetin që ju nevojitet.

Shkarkuesi i Videoeve në Instagram është i lehtë për t'u përdorur dhe miqësor me përdoruesin, duke ju lejuar të shkarkoni me lehtësi video nga Instagram.

Ruajtja dhe ndarja e videove tuaja të preferuara në Instagram me të dashurit dhe entuziastët e tjerë nuk është kurrë më e lehtë. Mjeti ynë intuitiv ju lejon të shkarkoni çdo video në Instagram pa mundim, duke i ruajtur ato drejtpërdrejt në kompjuterin tuaj ose pajisjen tuaj mobile.

Shkarkuesi i Videoeve për Instagram është një mjet i thjeshtë dhe miqësor me përdoruesin i projektuar për të shkarkuar video nga Instagram.

messages.instagram-video-downloader.text_5

Shkarkimi i videove nga Instagram-i falas është i thjeshtë.

Për të filluar, hapni Instagram-in në telefonin tuaj dhe gjeni videon që dëshironi të shkarkoni. Kur e keni gjetur, trokatisni në tre pikat në cepin e djathtë të sipërm të videos dhe zgjidhni "Kopjo Lidhjen."

Pas kopjimit të lidhjes, shkoni te faqja jonë duke përdorur shfletuesin tuaj dhe ngjisni lidhjen në fushën e hyrjes të dedikuar. Pastaj, shtypni butonin e shkarkimit. Do të çoheni në një faqe ku mund të shkarkoni video nga Instagram-i. Këtu, do të gjeni një listë të të gjitha videove tuaja të ruajtura. Thjesht zgjidhni videon që dëshironi të shkarkoni dhe klikoni butonin "Shkarko."

Si mund të shkarkoj videove në iPhone ose Android?

Nëse kërkoni një mënyrë të lehtë për të shkarkuar videove nga Instagram, keni fat - është shumë e thjeshtë.

Fillimisht, hapni aplikacionin Instagram dhe gjeni videon që dëshironi të shkarkoni. Mund ta bëni këtë duke shkuar te profili juaj (ose dikujt tjetër) dhe duke trokitur në ikonën e lupës në cepin e sipërm. Pastaj, shkruani emrin ose etiketën e videos në fushën e kërkimit dhe trokisni "Kërko."

Kur keni gjetur videon që dëshironi, trokisni mbi të për ta hapur. Pastaj, lëvizni lart nga fundi i ekranit tuaj për të qasur menunë e opsioneve, ku do të gjeni mjetet për të redaktuar dhe ndarë. Trokisni "Ndaj" në cepin e sipërm të majtë të ekranit tuaj dhe në fund, zgjidhni "Kopjo Lidhjen."

Tani që keni gjithçka të përshtatur, jeni gati! Ngjisni lidhjen që sapo keni kopjuar dhe trokisni butonin Shkarko. Brenda disa sekondave, do të shfaqet një lidhje shkarkimi, duke ju lejuar të shkarkoni videon që dëshironi.

Si mund të shkarkoj videove në Instagram duke përdorur shkarkuesin e videoeve?

Kemi bërë procesin e shkarkimit sa më të thjeshtë të jetë e mundur. Thjesht gjeni videon në Instagram që dëshironi të shkarkoni, kopjoni lidhjen e saj, ngjisni lidhjen, dhe shtypni butonin e shkarkimit. Pastaj, do të jeni në gjendje të shikoni videon në Instagram dhe ta ndani atë si të dëshironi.

A mund të shkarkoj videove nga një llogari private në Instagram?

Në një fjalë, jo. Shkarkimi i videove nga llogaritë private nuk është i mundur.

A është e ligjshme të shkarkoj videove në Instagram?

Për përdorim personal, shkarkimi i videove në Instagram është i lejuar. Megjithatë, nëse dëshironi të repostoni ose t'i përdorni ato në ndonjë mënyrë tjetër, sigurohuni të merrni leje nga pronari i videos. Kujtoni, çdo përmbajtje që shkarkoni ende i përket pronarit të saj të përshtatshëm. not our tool.

Sa videove në Instagram mund të shkarkoj?

Me shkarkuesin tonë të videove, mund të shkarkoni një numër të pakufizuar videove. Thjesht zgjidhni videon që ju intereson, trokisni mbi tre pikat në cepin e sipërm të djathtë për të kopjuar URL-në e saj, dhe pastaj ngjisni atë në Shkarkuesin e Videoeve. Nuk ka kufizim për numrin e videove që mund të ruani, kështu që mund të shkarkoni sa të dëshironi.
Pse dikush do të donte të shkarkonte videove nga Instagram-i?
Njerëzit shkarkojnë videove nga Instagram-i për të ruajtur përmbajtjen që është e dobishme, frymëzuese, ose thjesht e këndshme. Shpesh, ata shkarkojnë postimet e tyre të vjetra, veçanërisht përmbajtjen që nuk është më e arritshme në ndonjë nga pajisjet e tyre.