Ju prezantojmë mënyrën më të lehtë për të mbajtur momentet tuaja të preferuara në Facebook pranë: shkarkuesi ynë i Reels në Facebook është këtu për të ju ndihmuar që të ruani dhe ndani me lehtësi Reels-at që ju doni me një klikim vetëm!

Si mund të shkarkoj Reels në Facebook duke përdorur Shkarkuesin e Reels në Facebook?

Për të përdorur Shkarkuesin e Reels në Facebook, thjesht hapni aplikacionin e Facebook-ut dhe shkoni te Reel-i që dëshironi të shkarkoni. Klikoni në tre pikat për të hyrë në menynë dhe zgjidhni "Kopjo linkun." Vizitoni mjetin tonë, ngjisni linkun në fushën e hyrjes dhe klikoni butonin e shkarkimit. Videoja juaj do të jetë e gatshme për t'u shkarkuar në çast.

A është falas Shkarkuesi i Reels në Facebook për të përdorur?

Absolutisht! Shkarkuesi ynë i Reels në Facebook është plotësisht falas për t'u përdorur

Nuk ka asnjë tarifë fshehur ose pagesë abonimi, duke e bërë të qasshëm për të gjithë për të shkarkuar dhe për të shijuar Reels-at e tyre të preferuara në Facebook.

Çfarë janë Reels-at në Facebook?

Videot e Reel në Facebook janë video të shkurtra dhe argëtuese që përdoruesit mund të krijojnë dhe ndajnë në Facebook.

Ata janë të ngjashëm me Reels-at në Instagram dhe janë të projektuar për të ofruar një platformë krijuese për shprehjen përmes mjeteve të ndryshme të redaktimit, efekteve dhe muzikës.

A mund të përdoret Shkarkuesi i Reels në Facebook në çdo pajisje?

Po, Shkarkuesi ynë i Reels në Facebook është i përputhshëm me të gjitha pajisjet. Nëse jeni në një PC, smartphone, ose tabletë, mund të shkarkoni lehtësisht Reels-at tuaja të preferuara në Facebook duke qasur mjetin tonë përmes shfletuesit të uebit të pajisjes suaj.

A është ligjore shkarkimi i videove duke përdorur Shkarkuesin e Videove në Facebook?

Dhe kurse shkarkoni videot e Facebook-ut për qëllime vetëm personale dhe jo për shpërndarje ose përfitim financiar, nuk duhet të ketë asnjë çështje ligjore të përfshira. Megjithatë, gjithmonë ushtro kujdes në lidhje me rregullat e të drejtave të autorit dhe trajto me respekt të plotë të drejtat e pronës intelektuale të krijuesve.

A është e mundur të shkarkohen Reels-at në Facebook nga llogaritë private?

Përsëri, aftësia për të shkarkuar Reels-at në Facebook nga llogaritë private nuk është e disponueshme. Mjeti ynë respekton privatësinë dhe cilësimet e sigurisë të përdoruesve në platformat sociale, çka do të thotë se përmbajtja nga llogaritë private mbetet e padisponueshme për publikun dhe nuk mund të shkarkohet.

A është ligjore shkarkimi i videove duke përdorur Shkarkuesin e Reels në Facebook?

Shkarkimi i Reels në Facebook është i ligjshëm nëse ato janë për përdorim personal dhe jo për qëllime shpërndarjeje ose komerciale. Gjithmonë respekto ligjet e drejtave të autorit dhe të drejtat e krijuesit origjinal të përmbajtjes.

A mund të shkarkoj disa Reels në Facebook njëherazi?

Për momentin, Shkarkuesi ynë i Reels në Facebook proceson një Reel njëherazi për të siguruar që çdo video të shkarkohet me cilësinë më të lartë. Mund të shkarkoni disa Reels duke përsëritur procesin për çdo video që dëshironi të ruani